112

Getuigen gezocht schietincident Oudheusden

Donderdagavond zijn er meerdere schoten gelost in de Tullenstraat in Oudheusden. Naast een aantal kogelinslagen in een auto raakte er niemand gewond. Maar dat had natuurlijk heel anders kunnen aflopen in een woonwijk. De politie doet onderzoek naar dit incident. Waarom er geschoten is, en wie hier verantwoordelijk voor is, dat is ons nog niet duidelijk. De politie roept daarom getuigen op om zich te melden.

Schoten gelost
Rond 18.00 uur hoorden buurtbewoners meerdere knallen. Waar eerst door hen werd gedacht aan vuurwerk bleek dat toch anders te zijn. In een auto werden namelijk kogelinslagen aangetroffen. Uit beelden en uit verklaringen is vast komen te staan dat er een persoon heeft geschoten. Het gaat om een lang persoon in het donker gekleed, vermoedelijk een man. Na het lossen van de schoten is hij er snel vandoor gegaan.

Getuigen gezocht
De politie heeft buurtonderzoek gedaan en er zijn ook camerabeelden bekeken. Maar ze zijn nog op zoek naar personen die ons meer kunnen vertellen over dit schietincident.

Weet u meer over dit schietincident? Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u bruikbare camerabeelden? Dan hoort de politie dat graag van u op 0900-8844. Meldt u liever vertrouwelijk en anoniem? Dan kunt u contact opnemen met meld misdaad anoniem op 0800-7000

Geef u tip

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen