112

Gewonde bij aanrijding op de N267 Oudheusden

Op de N267 bij Oudheusden is dinsdagmorgen een bestuurder gewond geraakt bij een ongeluk tussen een busje en een auto. Het busje kwam in de sloot terecht en beide voertuigen liepen flinke schade op. Maandagavond botste een automobilist tegen een boom op de Polderweg in Oudheusden

Het ongeluk vond plaats rond 09.00 uur op de N267 bij Oudheusden. Een busje reed daar achterop een auto die uit de richting van Wijk en Aalburg kwam. Volgens de bestuurder van het busje remde de auto voor hem plotseling af maar gingen de remlichten van de auto niet aan. Dat zou ervoor gezorgd hebben dat het busje niet op tijd kon uitwijken. De voertuigen botsten tegen elkaar en het busje eindigde uiteindelijk met de neus in de sloot. Daarbij raakte de bestuurder van het busje gewond.

De N267 was tijdens het ongeval afgesloten voor verkeer. Beide auto’s zijn van de weg getakeld.

Polderweg
Op maandagavond botste een automobilist tegen een boom op de Polderweg in Oudheusden. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een vrouw die ook in de auto zat, kwam met de schrik vrij. Een takelbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto van de weg gehaald.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen