112

Tiktokker Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooterongeval

Foto: FPMB Bart Meesters

De scooterrijder die dinsdagnacht in de Dommel in Den Bosch belandde en overleed, is de bekende TikTokker Lucas Cornelissen uit Vlijmen. Op zijn sociale media-accounts stromen veel sterktewensen voor familie en bekenden binnen.

De 20-jarige Cornelissen staat bekend om zijn droge en humoristische filmpjes op TikTok, vooral populair onder jongeren. Op dit sociale medium heeft hij meer dan 154.000 volgers. Onder berichten die Cornelissen recent op sociale media plaatse, reageren veel fans. Zo laten sommigen weten Cornelissen enorm te gaan missen. Anderen schrijven: ‘Rust zacht’.

Het slachtoffer overleed kort na middernacht op de Molenberg in Den Bosch. De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk. Op de plek waar Cornelissen in het water belandde, komen deze woensdagochtend mensen samen. Enkelen leggen er bloemen.

Traumahelikopter
Twee voorbijgangers zagen het ongeluk gebeuren en waarschuwden de hulpdiensten. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen en kwam een speciaal duikteam van de brandweer naar de plaats van het ongeluk. Duikers vonden na enige tijd in het water het lichaam van Cornelissen.

Bron: Omroep Brabant

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen