Net opgeknapte Oldtimer uit 1970 in vlammen op Nieuwkuijkseweg

jun 17 , 20:37 112
dsc09573 resized
In Vlijmen, op de Nieuwkuijkseweg, heeft een tragisch incident plaatsgevonden waarbij een volledig opgeknapte oldtimer uit het jaar 1970 in vlammen opging. De eigenaar van de auto had net zijn voertuig, een geliefde klassieker, volledig gerestaureerd.
De auto begon tijdens het rijden plotseling te roken. Andere weggebruikers merkten de rook op en waarschuwden de bestuurder. Na het besef van het probleem stopte de eigenaar onmiddellijk en belde snel de brandweer. Ondanks de snelle reactie van de hulpdiensten, kon de auto niet meer gered worden en brandde volledig uit. Een takelbedrijf heeft het uitgebrande voertuig opgehaald
De eigenaar, die veel tijd en moeite had gestoken in het restaureren van zijn oldtimer, zag zijn inspanningen letterlijk in rook opgaan. Hoewel er geen persoonlijke gewonden zijn gemeld, is het verlies van de oldtimer een zware klap voor de liefhebber.
Dit incident benadrukt het belang van regelmatige onderhoudscontroles en veiligheidschecks, vooral bij oudere voertuigen, om dergelijke tragische gebeurtenissen te voorkomen.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail