SC Elshout wint in blessuretijd van buurman HHC ’09

SC Elshout won de derby van HHC ’09 in blessuretijd en er waren ook overwinningen van RKDVC, Haarsteeg en FC Drunen. Vijfde klasser FC Drunen scoorde negen keer in 56 minuten en won met 9-3 van Broekhoven.

De derby in de vierde klasse tussen SC Elshout en HHC ’09 stond in het teken van paal en lat, totaal werd de de paal en lat zesmaal geraakt. In de eerste helft raakte SC Elshout driemaal de paal of lat. Na de rust was het wel raak door een doelpunt van Luc van Noort. De bezoekers kwamen toch nog op gelijke hoogte door een doelpunt van Semih Akturan. Hier bleef het niet bij want in de 93e minuut werd Thijs Lommers de matchwinnaar voor de thuisclub en bezorgde hij zijn ploeg de overwinning.

In de 3e klasse was Vlijmense Boys niet opgewassen tegen koploper Real Lunet. Na een 0-2 ruststand werd het uiteindelijk 1-6.  Het doelpunt van Vlijmense Boys kwam uit een strafschop van Peti Lutgens. RKDVC deed het beter en won weer een uitwedstrijd. Sint Michielsgestel was een maatje te klein voor het goed draaiende RKDVC en dat won dan ook verdiend met 1-4. Doelpuntenmakers aan Drunense zijde waren Damian van Bijnen, Osman Bostanci, Abdel Yachou en Ingmar Voorhaar. Nieuwkuijk verloor met 2-1 in Vught van Zwaluw VFC na een 1-0 ruststand. Roy Fitters bracht een kwartier voor tijd bij 2-0 de spanning nog even terug in de wedstrijd maar de gelijkmaker werd niet meer gescoord.
Haarsteeg won deze keer weer en verrassend in Boxtel bij ODC. Nadat Joost Aloserij Haarsteeg voor rust op 0-1 op voorsprong bracht werd het na rust toch nog gelijk. Door doelpunten van Sven Jansen, wederom Joost Aloserij en Bjorn van den Wildenberg won Haarsteeg zijn derde wedstrijd van het seizoen. In de stand van de 3e klasse C staat RKDVC inmiddels op de vierde plaats, Haarsteeg staat negende, Vlijmense Boys tiende en Nieuwkuijk staat op de elfde plaats.

In de vijfde klasse wist FC Drunen in totaal negen keer te scoren tegen Broekhoven en won dan ook met 9-3. De doelpunten werden gescoord in 56 minuten met o.a. drie doelpunten van Edwin van Oosten en Mathijs van der Lee. FC Drunen is dan ook meteen van de laatste plaats af en kan door deze monsterzege weer naar boven kijken.