Unieke gouden bruiloft voor Herman en Ans van Beurden

Herman en Ans van Beurden uit Vlijmen hebben zaterdag een unieke gouden huwelijksfeest beleefd. Ondanks de nieuwe coronamaatregelen zijn hun kinderen en kleinkinderen er toch in geslaagd er een dag met een gouden randje van te maken.  Ze zorgden voor een bijzonder vindingrijke invulling van de dag om het 50-jarig huwelijk van Herman en Ans onvergetelijk te maken. En met succes. Het echtpaar was enorm verrast én dankbaar.

Op 4 december 1971 stapten Herman en Ans van Beurden uit Vlijmen in het huwelijksbootje. Hun gouden bruiloft kon niet gevierd worden in de vorm van een groot feest. Er stond een brunch en een receptie op de planning om op deze mijlpaal te proosten, maar helaas gooide corona roet in het eten.  Eerst werd de receptie afgeblazen, later ook de brunch. Ook de koets met paarden, verrassing voor het gouden paar, werd geannuleerd. Allemaal begrijpelijk in deze tijd van ieders leven.

Toch wilden de kinderen en kleinkinderen er een hele bijzondere dag van maken. “Vanwege alle maatregelen omtrent corona konden ze natuurlijk geen feest geven dus hebben we een alternatief programma voor hen bedacht”, zo vertelt dochter Maartje.

Herman en Ans hebben zaterdag in een Tuktuk een route gereden, waar familie, vrienden en kennissen langs de weg stonden en er werden ook coronavriendelijke worstenbroodjes uitgedeeld.

Herman en Ans (het gouden echtpaar heeft 2 kinderen en 2 kleinkinderen) vonden het allemaal heel bijzonder en hebben volop genoten van deze onvergetelijke dag.

Foto’s Wil Gulpen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen