Avondvullend optreden van Ogham met ´The Scottish Connection`

Foto:

Voor dit seizoen heeft de band Ogham weer een schitterend nieuw programma met Keltische Folk muziek gereed. Deze band met hun oorsprong in Brabant, speelt met passie en overgave op podia in binnen- en buitenland.

Een zangeres die bewondering afdwingt, zowel met de rustige ballades als met de meer uptempo nummers. Een violiste met wie je spontaan wilt mee springen als ze op volle snelheid een reel of jig speelt. En dat alles begeleid door vier heren op gitaar, mandoline, banjo, lepels, mondharmonica, bohdran, fluit, tinwhistle, keyboards, bas en drum. Door een luchtige, humoristische presentatie ontstaat een fijne sfeer en komt de band heel toegankelijk over.
Jaarlijks bezoekt Ogham Schotland voor een serie optredens. Van de Queen’s Hall in Edinburgh tot een dampende pub in Glen Coe. De muziek, het repertoire. Klassiekers uit de Schotse en Ierse muziek, maar ook minder bekende juweeltjes die Ogham tegenkomt op de jaarlijkse tournee door Schotland. Killin, aan het mooie Loch Tay, is de thuisbasis en ook de inspiratiebron voor de vele eigen composities. Met dit avondvullende optreden geven ze antwoord op een hele hoop vragen.
Aanvang: za 27 sept om 20.15 uur.
Kaarten kosten € 13,50 en zijn verkrijgbaar via de website www.devoorstevenne.nl, het nummer 0416-374478 of aan de kassa.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen