Kunst en Kadootjesmarkt bij Kunstwinkel Op Dreef

Foto:

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober organiseert Kunstwinkel Op Dreef, Kasteeldreef 33 te Drunen, voor de vijfde keer de gratis de Kunst en Kadootjes Markt. U kunt op deze overdekte markt 16 kunstenaars ontmoeten met hun kunstwerken, originele kadootjes en workshopaanbod.

Om u een indruk te geven van wat u zoal kunt verwachten; Kunstwinkel Op Dreef heeft een mooi aanbod van workshops, lijsten, kralen, sieraden, kunstzinnige cadeautjes en schilderijen.

Atelier Roodbont is een atelier voor workshops met de natuur als hoofdthema. U maakt kennis met tuinbeelden van Powertex en sfeervolle versieringen met natuurmaterialen.

BeAdorable maakt bijzondere handgemaakte glaskralen en geeft hierin workshops. U wordt uitgenodigd om plaats te nemen achter de gasbrander.

De Schminkmeneer laat zien wat facepaint, bellypaint en bodypaint voor geweldige effecten kan creeeren en hij informeert u over zijn workshops.

Ellen Reijnders verrast u met haar prachtige persoonlijke pentekeningen.

Franca van Drunen – Schaafstra geeft les in Tiffany en laat mooie, heldere en kleurrijke werkstukken in Tiffany en mozaïek zien.

Ingrid van Tilburg laat impressionistische aquarellen zien.

Irene van Nuland  presenteert u haar kleurrijke acrylschilderijen waar u ongetwijfeld vrolijk van wordt. En ze laat zien wat kinderen presteren in haar kinderatelier.

Leslie Segeren laat zien door demonstraties op de draaischijf hoe haar prachtige keramiek vormen tot stand komen.

Mario’s glas in lood atelier laat haar vrolijke glasobjecten zien en vertelt over de workshopmogelijkheden in haar atelier.

Mies Kleijn is een textielmens in hart en nieren en verrast u met haar weef- en breiwerken.

Monique Kremers maakt unieke tassen, schorten, toilettassen en nog meer van allerlei soorten materialen, oud en nieuw. Ze werkt vaak en graag in opdracht voor verrassende en persoonlijke objecten.

Nancy Enderink maakt leuke, kleine cadeautjes van allerlei materialen zoals katoen, vilt, wol en kraaltjes. Om weg te geven, om te dragen, voor elke leeftijd wel iets leuks!

Nicole Mangels maakt sieraden, accessoires en kleine cadeautjes van leer, veelal voorzien van tekst.

Ria van den Berg,   is een atelier voor eigenzinnige hoeden en accessoires.

Trudy Groot maakt sieraden van zilverklei, vaak gecombineerd met glas fusing en andere technieken.

De markt is gratis en open op zaterdag 4 en zondag 5 oktober van 10.30 tot 17.00u.

Kunstwinkel Op Dreef hoopt op deze wijze kunst voor een breder publiek toegankelijk te maken en tevens kunstenaars te stimuleren om vooral door te gaan met het creëren van prachtige kunst.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.kunstwinkelopdreef.nl

Bron: UITpunt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen