Photo Shoot 4 Fun (PS4FUN) exposeert op 11 en 12 oktober 2014

Foto:

De leden van Photo Shoot 4 Fun houden op 11 en 12 oktober een fotoexpositie. De tentoonstelling zal grotendeels bestaan uit eigen werk van de leden. Daarnaast zal er in het kader van het thema “Typisch Hollands” een veel belovende serie getoond worden.

Tevens zal er ook een rode draad worden getoond. De rode draad start met een foto die wordt doorgegeven aan één ander lid van de vereniging die op basis van deze foto geïnspireerd wordt om zijn foto te maken en weer door te geven aan een ander lid. Er zijn altijd maar 2 mensen die de foto zien, de maker en de ontvanger. Ook voor de leden is het eindresultaat een verrassing. Gezien het aantal leden heeft PS4FUN zelfs 2 rode draden opgestart vanaf één startfoto. Kortom de moeite waard om het resultaat te bekijken.
 
Op onze website in de Galery kunt u terugkijken naar de resultaten van de eerste tentoonstelling waar ruim 500 mensen op af kwamen. Ook kunt u terugkijken naar de invulling van het thema van 2012, “Industrie in Heusden” en onze rode draad van 2012. 

poster-ps4funa

 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen