Seniorenschool Heusden presenteert een muziekmiddag in de Stulp

Foto: Tripel X

Ze waren al eerder verwacht in het voorjaar, maar dat ging helaas niet door. Nu zijn ze er wel: het trio Triple-X, bij velen al bekend van onze openingsdag op 8 augustus vorig jaar bij Abdij Mariënkroon, waar zij een fantastisch optreden hadden in de grote tent op het terrein. Misschien worden ze gekend van een optreden bij een seniorenvereniging in de buurt.

Dit trio gaat voor een geweldige muzikale middag zorgen, meezingen mag maar hoeft niet, de beentjes kunnen van de vloer, maar alleen kijken mag ook.
In de pauze wordt men verleid deel te nemen aan de loterij waarbij gezorgd wordt voor een aantal leuke prijzen.

De muziekmiddag vindt plaats op zondag 25 september in Buurthuis De Stulp, Admiraalsweg 100 in Drunen. De aanvang is 14.00 uur en de kosten zijn € 5,00 pp. Voor dat bedrag krijgt u amusement, koffie/thee, een lot voor de loterij en natuurlijk gezelligheid. Loten zijn ook te koop (€ 1,- per lot en 3 loten voor € 2,50).

En misschien weet u het al, maar bent u nog nooit bij een activiteit van zomer-, winter of seniorenschoolactiviteit geweest en u brengt iemand mee die nog nooit deelgenomen heeft aan onze activiteiten, meldt u dan aan bij [email protected] met de vermelding “nieuwe deelnemer” of bel 06 1176 0048 of mail naar [email protected] en u mag samen gratis naar binnen. Is een van de twee nieuw en u meldt zich aan ook dan mogen beiden gratis naar binnen. U bent van harte welkom op deze middag.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen