Laatste fase van project Goede Morgen in Geerpark Vlijmen nu in verkoop

Donderdagavond 6 juni jl. was het een gezellige drukte in het wijkpark van Geerpark Vlijmen. Bij het informatiecentrum Morgenland ging de verkoop van start van de laatste 24 koopwoningen van het project Goede Morgen.

Ook in dit nieuwe gedeelte zijn alle woningen weer gasloos en nul-op-de-meter. Onlangs starten de ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans al met de bouw van in totaal 75 koop- en huurwoningen uit de eerste twee fasen van dit plan

De 24 laatste woningen gingen op een drukbezocht verkoopevent in het wijkpark in verkoop. De ontwikkelaars toonde de impressies en plattegronden van de woningen en er was informatie beschikbaar over mogelijke opties en het verloop van de verkoopprocedure. Geïnteresseerden hebben direct de verkoopbrochure en het inschrijfformulier ontvangen. Inschrijven kan tot en met zondag 16 juni. Meer informatie over de woningen en de procedure is ook te vinden op de website van Goede Morgen.

Divers aanbod en allemaal NOM
Geerpark is één van de duurzaamste wijken van Nederland en de 24 koopwoningen zijn dan ook allemaal nul-op-de-meter woningen. Het aanbod is zeer gevarieerd; van hoek- en tussenwoningen tot diversen twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. Allen ontworpen in een klassieke jaren ’30 architectuur. Geerpark BV (een combinatie van Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong) biedt hoge duurzame kwaliteit. In Goede Morgen fase 4 starten de v.o.n. prijzen vanaf € 269.000,- v.o.n.

Bouw fase 2 en 3 al gestart
Fase 2 van Goede Morgen bestaat uit 53 koopwoningen. Op enkele vrijstaande woningen na, zijn al deze woningen al verkocht. Deze maand is Janssen de Jong gestart met de fundering en aansluitend zullen de bodembronnen voor de warmtepompen worden geboord. In fase 3 is Hendriks Coppelmans begonnen aan de bouw van 7 koopwoningen en 15 huurwoningen voor Woonveste. De verhuur daarvan gaat naar verwachting eind 2019 van start (meer informatie volgt via de website www.woonveste.nl). Naar verwachting zullen de eerste woningen in het voorjaar van 2020 worden opgeleverd.

Meer informatie
Meer informatie over het project en de woningen is verkrijgbaar via de website goedemorgengeerpark.nl of de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / [email protected]) of Staete makelaars (073- 5117000 /[email protected]).

 

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten? Kijk op www.geerpark.nlwww.facebook.com/geerpark of volg ons via twitter (@geerpark).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties