Uitgifte vrije kavel in Elshout

Foto:

Het college heeft besloten om mee te werken aan een versnelde uitgifte van een vrije kavel in het plangebied De Gorsen in Elshout. Aanleiding voor het besluit was het verzoek van een particulier om op die locatie een woning te bouwen. 

De kavel grenst met de noordzijde aan de Jan van Wijckstraat en aan de oostzijde aan de achtertuinen van de kavels aan de Van Wassenaarstraat. In verband met de ligging en de afmetingen van de strook grond is het niet mogelijk om nu op die locatie meerdere kavels uit te geven. Op termijn is dat echter wel de bedoeling. De kavel maakt namelijk onderdeel uit van plangebied De Gorsen, dat op termijn ten zuidwesten van de kern Elshout ontwikkeld wordt.
Om de woonbestemming op deze vrije kavel mogelijk te maken start de gemeente een procedure gestart. Zodra deze is afgerond – naar verwachting halverwege 2015 – kan de kavel worden verkocht. De grondprijs is vastgesteld op € 345 per vierkante meter exclusief btw.
KavelWinkel
Interesse in een bouwkavel in de gemeente Heusden? Raadpleeg de Kavelwinkel, waar u een overzicht vindt van alle beschikbare bouwkavels in de gemeente Heusden. U kunt ook een e-mail sturen [email protected]. Een van onze MogelijkMakers neemt dan snel contact met u op. U kunt zich via [email protected] ook aanmelden voor de nieuwsbrief van de Kavelwinkel. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuwe woningbouwprojecten in Heusden en de uitgifte van bouwkavels.
Meer informatie over De Gorsen

Bron: Gemeente Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen