Uw toekomst in De Voorste Venne?

Foto: Heusden Nieuws

De gemeente Heusden wil De Voorste Venne graag behouden als sociaal en cultureel middelpunt van Drunen. Daarvoor is enerzijds een flinke verbouwing nodig. Anderzijds hebben veel ruimtes een geringe bezetting of staan zelfs leeg. Die onderbezetting is de laatste jaren alleen maar gegroeid en maakt een gezonde exploitatie lastig.

Het plan waarin de Voorste Venne, de Aleph en de Bibliotheek gezamenlijk een vernieuwde Voorste Venne zouden exploiteren, is helaas mislukt. Het college van Heusden denkt dat er goede alternatieve mogelijkheden zijn om het complex te renoveren en een betere bezetting te realiseren. Om die mogelijkheden te verkennen, wil het college in september om de tafel met een aantal partijen die actief zijn in sociaal-cultureel Drunen. Zij ontvangen hiervoor binnenkort een uitnodiging.

Ziet u voor uw zelf, uw bedrijf, club of vereniging ook mogelijkheden in De Voorste Venne en wilt u ook graag meepraten? Dan kan dat natuurlijk! Laat het ons weten via (073) 513 17 89. U kunt ook een mail sturen naar [email protected].

Bron gemeente Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen