De winnaars zijn bekend van de Dromen.Doen. Heusden-awards

Foto: Gemeente Heusden

Er zijn de afgelopen weken meer dan 2500 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. –awards. De winnaars worden de komende maanden bekend gemaakt tijdens verschillende evenementen die plaats vinden in de gemeente.

Eerste doener van het jaar bekend!
Op zondagmiddag 7 april opent burgemeester Willemijn van Hees om 12.00 uur in de Voorste Venne het festivalprogramma van het  Piekcfestival in Drunen. Tijdens deze opening maakt de burgemeester de eerste winnaar bekend die een Dromen. Doen. Heusden. –award wint in de categorie Doener – Vrijwilliger. De genomineerden zijn Annemarie Putters, Ell de Gouw, Pieter de Lange, Rob Jonkers en Corne Smits, Rieky Schalken en José van Beurden. Op www.heusden.nl/DDH2018 lees je waarom zij genomineerd zijn als vrijwilliger van het jaar.

Pieckfestival
Op zaterdag 6 en zondag 7 april wordt het Pieckfestival georganiseerd in de Voorste Venne in Drunen. De zaterdagvond wordt ingevuld met een avond vol muziek, waar verschillende bands komen spelen. in zaal Utopia is het swingen tot in de late uurtjes! Een dag later, op zondag 7 april, staat het hele terrein van de Voorste Venne in het teken van de festival-vibe. In de zalen en gangen van het gebouw is tot in de kleinste hoekjes wat te beleven, te zien en te doen! Kortom het is een groot festival met beeldende kunst, theater, workshops, muziek, tekenen en schilderen, en nog veel meer! Op het Pieckfestival is voor elke leeftijd wat te beleven en te doen! Kijk snel op www.hetpieck.nl voor het volledige programma.

Overige winnaars
Tijdens een viertal publieksevenementen in onze gemeente reiken we de overige awards uit. Dan weten we wie de titel van Droom, de Doener of de Heusdenaar van 2018 in de wacht sleept! We reiken de awards voor de diverse categorieën bij de volgende evenementen uit:

Award Datum uitreiking: Evenement:
Heusdenaar van het jaar 24 of 25 mei 2019 Ongehoord
Doener – Ondernemer 25 mei 2019 Dag van de Techniek
De Droom 22 of 23 juni 2019 Bourgondisch Heusden
Doener – Sporter 22 of 23 juni 2019 Bourgondisch Heusden

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen