Aanmelden voor Keep it Clean Day

Foto: Gemeente Heusden

Dit jaar wordt de Keep it Clean Day gehouden op vrijdag 20 september. Vorig jaar ruimden verschillende scholen en verenigingen zwerfafval op in de gemeente in het kader van de Keep it Clean Day. Vanwege dit succes doet de gemeente Heusden op vrijdag 20 september weer mee. Jij ook?

Een schone buurt is een fijne buurt. Zwerfafval past niet in dit plaatje, dus zorgen we ervoor dat jij je handen uit de mouwen kan steken om zwerfafval op te ruimen in onze gemeente. Of je nu alleen op pad gaat, met je partner of met je sportvereniging: de gemeente zorgt voor materialen en haalt het afval weer op!

Schone Maas
Behalve straten, bermen en parken kun je er dit jaar ook voor kiezen om zwerfafval langs de oever van de Maas op te ruimen. De gemeente Heusden sluit zich hiermee aan bij andere Nederlandse gemeenten die in het kader van project Schone Rivieren rivieroevers schoonhouden om te zorgen dat zwerfafval niet zijn weg naar de zee vindt.

Doe mee en win
Samen steek je een paar uur flink de handen uit de mouwen. Je wint in ieder geval een schone buurt, maar dat is niet alles: in de Afvalbingo wordt ook nog een mooie prijs verloot onder de deelnemende groepen. Wie weet wordt je harde werk dus wel dubbel beloond! Alle kinderen die meedoen krijgen sowieso een leuk presentje.

Schrijf je nu in!
Ga naar https://debries.eu/acties/kicday2019-heusden/ en geef je (groep) op voor de Keep it Clean Day of Schone Maas.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties