Aangepaste openingstijden Gemeentebalie Vlijmen en Bijeen in Drunen

Foto: Gemeente Heusden

In december heeft de gemeentebalie in Vlijmen aangepaste openingstijden. De avondopenstelling op donderdag vervalt. In de schoolvakanties werken wij aan de balie de hele dag alléén op afspraak. Alleen op www.heusden.nl maak je makkelijk, veilig en gratis een afspraak of bel met (073) 513 17 89.

Advies is om niet via andere websites een balie te reserveren. In de kerstvakantie zijn er op de volgende dagen en tijden afwijkende openingstijden.
• Donderdag 17 december is de gemeentebalie vanwege een bijeenkomst vanaf 15.00 uur gesloten en telefonisch niet meer bereikbaar
• Donderdag 24 december vanaf 12.00 uur gesloten en telefonisch niet meer bereikbaar.
• Vrijdag 25 december de hele dag gesloten vanwege Kerstmis
• Donderdag 31 december vanaf 12.00 uur gesloten en telefonisch niet meer bereikbaar.
• Vrijdag 1 januari de hele dag gesloten vanwege Nieuwjaarsdag.

Bijeen: voor zorg, jeugd en werk
Heb je zorg of ondersteuning nodig of heb je een vraag, klop dan gewoon aan bij de plek waar je dat altijd al deed; bijvoorbeeld jouw huisarts, het consultatiebureau, de wijkverpleegkundige, de wijkwinkel of – als het om werk en inkomen gaat – Baanbrekers. Als de situatie daar om vraagt zoekt Bijeen samen met jou naar de beste oplossing.

Weet je niet waar je met jouw vraag naartoe moet?
Neem dan contact op met Bijeen, telefoon (073) 78 201 78. Iedere werkdag tussen 09.00 en 13.00 uur bereikbaar. Het kantoor van Bijeen in het gemeentehuis in Drunen is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Donderdag 24, vrijdag 25, donderdag 31 december en op vrijdag 1 januari gesloten.

Bron: Gemeente Heusden

Reacties