Gratis met de regiotaxi naar de priklocatie

Foto: Meijerijstad.nieuws

Wmo-pashouders kunnen gratis met de regiotaxi naar de priklocatie gebracht worden. Voor deze ritten betaald u dus geen eigen bijdrage. Ook gaan deze ritten niet af van uw zonebudget.

Wilt u een regiotaxi reserveren?
Neem dan telefonisch contact op via (0900) 549 54 90. Bij uw reservering geeft u aan dat u een rit wilt boeken naar de priklocatie . Onze vervoerder zorgt er dan voor dat u 10 minuten voordat u geprikt wordt op de locatie aanwezig bent. 30 minuten na uw priktijdstip staat een taxi klaar om u weer naar huis te brengen.

< U mag de rit alleen boeken vanaf uw huisadres naar de priklocatie en van de priklocatie naar uw huisadres.
< U mag één begeleider meenemen in de regiotaxi. Deze begeleider reist ook gratis.

Vervoersdienst ZorgSaam Heusden
Bent u geen Wmo-pashouder en heeft u niemand in uw directe omgeving die voor u kan rijden. Dan kunt u gebruik maken van de vrijwillige vervoersdienst van ZorgSaam. De vervoersvrijwilliger van ZorgSaam rijdt voor inwoners van de gemeente Heusden die moeilijk of geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer of andere vervoersvoorzieningen. Bijvoorbeeld wanneer u om gezondheidsredenen minder mobiel bent of een lichte beperking hebt (niet afhankelijk van een rolstoel). Een rit moet ruim van tevoren aanvragen en u betaalt per rit een kleine vergoeding. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op met ZorgSaam via

Telefoon: (0416) 37 36 70 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur )
E-mail: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Reacties

Cookieinstellingen