Oudheusden krijgt hondenuitrenveld

Foto: Pixabay

Oudheusden krijgt een hondenuitrenveld en de  keuze is gevallen op het trapveldje aan de Oranjelaan/ Margrietstraat.  De omwonenden hebben via handtekeningen aangeven geen moeite te hebben met een hondenuitrenveld, en andere Oudheusdenaren ook vóór zijn, gaat de gemeente Heusden daaraan meewerken.

Dit wordt dan nummer 10 in de gemeente. Heusden neemt overigens nooit zelf het initiatief voor een hondenuitrenveld, dat moet uit de bevolking zelf komen.

Wie neemt het initiatief hiervoor?
Het initiatief om een hondenuitrenveld aan te leggen komt altijd vanuit inwoners. Hebben zij behoefte aan deze voorziening in de wijk en is er draagvlak in de buurt, dan gaat de gemeente graag in gesprek om te kijken wat er mogelijk is. Draagvlak in de buurt is een belangrijke voorwaarde voor de gemeente en de initiatiefnemers moeten dit ook kunnen aantonen. Tijdens het gesprek bekijken we ook of er niet teveel
uitrenvelden in de wijk of het dorp zijn.

Nog geen uitrenveld bij jou in de buurt?
Neem dan samen met je buren het initiatief tot het realiseren van een hondenuitrenveld in je wijk. Neem contact met ons op via (073) 513 17 89 of via [email protected]. Wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties