Mari van Wezel Doener van de Maand

Foto: Gemeente Heusden

Burgemeester Willemijn van Hees overhandigde Mari van Wezel uit Elshout de zogenaamde Doeners-taart. Mari is ‘Doener’ omdat hij zelf een actueel kunstwegwijzerbod heeft gemaakt. Daarbij heeft hij zich laten sponsoren door de ondernemers van bedrijventerrein Meeuwaert in Elshout met KIKA als het goede doel.

Een bewegwijzeringsbord dat niet klopt, Mari van Wezel ergerde er zich wezenloos aan. Hij besloot het heft in handen te nemen en dat mag letterlijk worden genomen: het bedrijvenbord verdween en vond een kunstzinnige oplossing. Het kunstwerk is ook nog eens een eerbetoon aan de voormalige scheepsschroevenbouwer Lips. Eentje met oneven huisnummers, de ander met even. En uiteraard met de juiste bedrijfsnamen.

Elk bedrijf heeft vijftig euro gesponsord om de naam te laten beletteren op een van de panelen. Dat heeft zeshonderd euro opgeleverd. En daar komt nóg eens honderd euro bij. ,,Binnenkort komen hier twee nieuwe bedrijven in de straat, kapsalon Noor en Bijzonder Buiten.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties