HAS-studenten doen onderzoek naar leefklimaat ‘Het Land van het Oude Maasje’

Foto: Gemeente Heusden

In 2020 werd er door studenten van de HAS, in opdracht van het Klimaatplein Heusden en de gemeente Heusden, een onderzoek uitgevoerd naar het leefklimaat in ‘Het Land van het Oude Maasje’. Het gaat dan om de kernen vesting Heusden, Herpt, Oudheusden, Hedikhuizen, Heesbeen en Doeveren.

Uit dit onderzoek zijn destijds een aantal thema’s naar voren gekomen die de bewoners belangrijk vinden. Een van de thema’s is het Oude Maasje. Inwoners bezoeken het Oude Maasje graag, en geven aan dat het Maasje meer kan bieden.

In 2021 onderzoekt een volgende groep studenten van de HAS wat het Oude Maasje de inwoners nog meer kan bieden. Hierbij is uw hulp van groot belang. Via een digitale enquête willen de studenten meer inzicht krijgen in hoe de eerdere wensen invulling kunnen krijgen in het gebied rondom het Oude Maasje.

Met de uitkomsten van dit onderzoek gaan de studenten een gebiedsagenda opstellen. In deze gebiedsagenda staat beschreven waar concrete kansen liggen en hoe deze opgepakt kunnen worden. De enquête kunt u invullen via deze link

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen