Energiebesparingsactie voor woningeigenaren in de gemeente Heusden

Foto: Gemeente Heusden

Woon je in de gemeente Heusden en heb je een eigen huis? Dan klinkt het besparen op je energierekening vast als muziek in de oren! Samen met Energiecoöperatie Energiek Heusden, Coöperatie Hedikhuizen Duurzaam en Klimaatplein Heusden is er een interessante energiebesparingsactie voor alle woningeigenaren in de gemeente Heusden. De energiebesparingsactie van HeelHeusdenDuurzaam loopt nog t/m 31 mei 2021

Wil jij ook je energieverbruik verminderen in je eigen woning door gratis energiebesparingsartikelen te ontvangen en eventueel nader besparingsadvies? Meld je dan aan voor deze actie door de  vragen te beantwoorden.

Deze actie wordt in de verschillende kernen en wijken van de gemeente uitgevoerd door Energiecoöperatie Energiek Heusden, Coöperatie Hedikhuizen Duurzaam en Klimaatplein Heusden. De gegevens op het aanmeldformulier worden dus gedeeld met één van deze drie partijen. De ingevulde gegevens worden door de gemeente Heusden enkel gebruikt voor het doel waarvoor zij zijn verstrekt, meer informatie vind je in de privacyverklaring op de website.

Meld je snel aan voor de actie via https://bit.ly/3n1Yeyu

Je mag dan twee gratis energiebesparingsartikelen kiezen zoals een Led-lamp , waterbesparende douchekop of besparende stekkerdoos. Na je aanmelding neemt een van onze duurzaamheidspartners contact met je op: Energiecoöperatie Energiek Heusden, Coöperatie Hedikhuizen Duurzaam of Klimaatplein Heusden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen