Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Dementie Vriendelijke Gemeenschap

Op maandag 20 september was er een bijeenkomst in De Mand in Vlijmen. Tijdens deze besloten bijeenkomst waren diverse organisaties die in de gemeente Heusden werkzaam zijn om de samenwerkingsovereenkomst Dementie Vriendelijke Gemeenschap te tekenen. In deze overeenkomst staat dat zij er alles aan doen om te komen tot een Dementie Vriendelijke Gemeenschap in Heusden.

Hoe ze dat gaan doen?
Samen organiseren ze dit jaar diverse activiteiten waardoor duidelijk wordt dat Heusden een dementievriendelijke gemeenschap is. Tijdens de bijeenkomst waren de onderstaande personen aanwezig en hebben hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst gezet

  • Peter van Steen – gemeente Heusden
  • Ria Wijnen – Alzheimer Nederland: Afdeling Midden-Brabant
  • Koj Koning – ContourdeTwern
  • Ria de Folter – Senioren Raad Gemeente Heusden
  • Jan van Loon – Adviesraad Sociaal Domein Heusden
  • Dolf Becx – Zorgboerderij Giersbergen

In totaal zijn er tien organisaties die de handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst hebben staan De overige vier organisaties zetten hun handtekening op een later moment, dit zijn: Mijzo, Thebe Wijkverpleging, Woonveste en Zorgboerderij de Herbergier.

Het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst vindt plaats in een week vol met activiteiten rondom het thema dementie.

Dank aan Wil Gulpen voor de foto’s

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties