Wethouder Thom Blankers zet ondernemers in het zonnetje

Foto: Mirjam van Helvoort

Afgelopen vrijdag was het ‘De dag van de Ondernemer’. Namens de gemeente Heusden en Station 88 mocht wethouder Thom Blankers drie ondernemers in het zonnetje zetten die dit moeilijke jaar extra opvielen.

“Wie begint er nu een horecazaak in coronatijd?” Die vraag kregen Michael en Niek vaak toen ze afgelopen jaar Proeverij ’t Raadhuis openden. Hun lef werd echter beloond. Drunen is weer een succesvolle horecazaak rijker.

Lenneke van Laarhoven van het Het Bonte Schaep zat aan het begin van de coronaperiode met haar handen in het haar. “Hoe breng je de nieuwe collectie aan de man in coronatijd?” Door slim in te zetten op social media bereikt ze nu echter meer klanten dan ooit tevoren.

“Ondernemers zoals Niek, Michael en Lenneke zijn er gelukkig veel in onze gemeente. Door hun lef en doorzettingsvermogen blijven ze ook ondernemen in moeilijke tijden. Daar kunnen we als Gemeente Heusden alleen maar trots op zijn!” Laat wethouder Thom Blankers weten.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen