Gemeente Heusden: In één klap 148 inwoners erbij

Foto: Heusden Nieuws

Bij de controle op adressen van arbeidsmigranten zijn 148 mensen gevonden die nog niet ingeschreven waren als inwoner van de gemeente Heusden. Het zijn arbeidsmigranten die al minstens vier maanden in de gemeente Heusden wonen, maar nog niet stonden ingeschreven. Met dank aan een onderzoek naar de huisvesting van arbeidsmigranten, dat overigens geen misstanden aan het licht bracht.

De gemeente wil regelmatig het aantallen arbeidsmigranten in beeld hebben, hun woonomstandigheden en verdere leefomstandigheden.
Op 171 adressen waarvan de gemeente wist dat er arbeidsmigranten wonen waren er op de 143 mensen thuis en bleken er in totaal 684 arbeidsmigranten te wonen. Dat is gemiddeld 4,8 personen per adres.

In onze regio werken ongeveer 16.000 arbeidsmigranten, werkzaam in onder meer landbouw, logistiek, groothandel, voedingsindustrie, de bouw en de (metaal)techniek.

Bron: HTR

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen