Herinrichting van Mgr. van Kesselstraat in Vlijmen

Foto: Gemeente Heusden

De rijbaan en de riolering van de Monseigneur van Kesselstraat zijn toe aan groot onderhoud. Omdat er meerdere wensen c.q. verbeterpunten zijn rondom de Monseigneur van Kesselstraat is onderzocht  of er werkzaamheden gecombineerd kunnen worden.  Adviesbureau Megaborn kreeg de opdracht om een ontwerp te maken voor het groot onderhoud / herinrichting van de Monseigneur van Kesselstraat te Vlijmen.

Op dinsdag 8 februari heeft het college besloten om het ontwerp en het bestek voor het project Reconstructie Mgr van Kesselstraat vrij te geven voor aanbesteding en de benodigde financiële middelen hiervoor beschikbaar te stellen.  Bewoners van de Mgr. van Kesselstraat zijn geinformeerd over de geplande werkzaamheden.

Uitvoeren werkzaamheden
Aannemer Roy Verstegen BV uit Nuland gaat het project voor de gemeente Heusden uitvoeren. Op woensdag 20 april 2022 zijn de werkzaamheden gestart. Het werk wordt in 4 fases uitgevoerd en start bij fase 1a op het perkeerterrein naast Bakker Bart. Bekijk hier de plattegrond fasering.

Naar verwachting zullen de werkzaamheden 22 juli 2022 gereed zijn.

Uitslag enquête
Veel bewoners hebben gereageerd en met dit bericht reagereert de gemeente graag op de door omwonenden gestelde vragen en/of opmerkingen. Zie hier verder

 

Tot en met 11 juli kon je via onderstaande link het voorlopig ontwerp inzien, de enquête invullen en reacties achterlaten.

Bekijk voorlopig ontwerp en enquete.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen