Mogelijke locaties van zonnevelden of windturbines gemeente Waalwijk

Foto: Pixabay

Grenst jouw woonomgeving of locatie van je onderneming aan onze buurgemeente Waalwijk? Oftewel: woon je in Doeveren, Elshout, Heesbeen of in Drunen-west? Dan is het nieuws van de gemeente Waalwijk over zonnevelden en windturbines relevant voor jou.

Het zoekgebied van de gemeente Waalwijk voor mogelijke locaties van zonnevelden of windturbines ligt tegen onze gemeentegrens. Dit raakt mogelijk dus ook onze inwoners die dichtbij buurgemeente Waalwijk wonen (in Doeveren, Elshout, Heesbeen of Drunen-West.)

> Lees meer hierover op www.waalwijk.nl/duurzame-energie.
> Je kunt je hier online aanmelden voor de nieuwsbrieven van de gemeente Waalwijk over duurzaamheid.

Nieuwsbericht 9 mei 2022 gemeente Waalwijk
Komend jaar doet gemeente Waalwijk onderzoek naar de mogelijke effecten van zonne- en windenergie, middels een milieueffectrapportage. Ze organiseren vijf themamarken (de eerste op 17 mei) en een wekelijks inloopuur om de buurt en andere belanghebbenden bij de onderzoeken te betrekken. Het overzicht van de bijeenkomsten vind je hier op de website van de gemeente Waalwijk.

Tijdens vijf themamarkten verspreid over het jaar staat steeds één thema centraal. De eerste keer is dat Landschap en Ecologie. Stel je vragen of ga in gesprek met experts, onderzoekers, initiatiefnemers en lokale belangenverenigingen. Je hoeft niet van het begin tot het eind aanwezig te zijn, dus kom gerust binnen op een moment dat voor jou uitkomt. Meld je wel even aan via [email protected].

Themamarkt 1: Landschap en Ecologie
Wanneer: dinsdag 17 mei van 19.00 tot 21.00 uur
Waar: Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder, Schoolstraat 19, Waspik.

> Lees verder in nieuwsbrief gemeente Waalwijk van 25 april 2022
> Lees meer in Duurzaam Nieuws op www.heelheusdenduurzaam.nl

Bron: gemeente Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen