Hogere opkomst gemeenteraadsverkiezingen

Foto: Gemeente Heusden

Op 14, 15 en 16 maart kon je jouw stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het opkomstpercentage in de gemeente Heusden was 48,5 procent. Heusden is blij met de inwoners die naar de stembus zijn gekomen. Maar elke stem telt! Daarom hopen zij voor over vier jaar op een hoger opkomstpercentage.

In de tussenliggende periode wil men hier actief op inzetten. Daarvoor is het allereerst belangrijk om inzicht te hebben in wat voor u als inwoner maakt dat u wel of niet gaat stemmen. Om hier informatie over te krijgen, doet de gemeente Heusden op dit moment onderzoek via ons inwonerpanel.

Doe jij ook mee?
Er is een vragenlijst uitgezet bij de ruim 600 leden van het inwonerpanel. Dit panel is een representatieve steekproef onder de inwoners van Heusden. Maar het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan het onderzoek. Je kunt op de volgende manieren meedoen:

  • Online > door te klikken op deze link ga je naar de vragenlijst
  • Ben je niet in de gelegenheid online de vragenlijst in te vullen? Neem dan contact met ons op via 073-5131789 of [email protected]. Een van onze medewerkers helpt je dan meteen of we maken een telefonische afspraak. Samen nemen we dan de vragenlijst door en vullen we de antwoorden in.

Wat doen we met de resultaten?
Met de resultaten van het onderzoek zet men richting de gemeenteraadsverkiezingen actief in voor een hoger opkomstpercentage

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen