Glijbaan op Dillenburgpark geplaatst

Foto: Gemeente Heusden

Op vrijdag 22 juli was er de feestelijke opening van de nieuwe glijbaan op het Dillenburg park in Drunen maar dat liep iets anders. Voor de opening waren zo’n 110 basisschoolleerlingen uit groep 1/2 van de basisscholen Wereldwijs en Jongleren uitgenodigd om als eerste van de glijbaan af te gaan. Echter was de glijbaan er niet.

De leverancier was er een dag eerder achter gekomen dat de helling anders was dan als voorheen van de oude glijbaan. De nieuwe glijbaan kon nu niet veilig geplaatst worden en de aanpassingen waren niet even snel te doen. Maar niet getreurd de glijbaan is vrijdag 30 september als nog geplaatst in het Dillenburgpark.

Helaas kan de glijbaan niet meteen gebruikt worden omdat er extra grond wordt geplaatst. Deze grond moet ongeveer 8 weken ‘inklinken’ zodat de glijbaan goed op zijn plaatst blijft staan. Medewerkers van de gemeente Heusden plaatsen in deze tijd daarom bouwhekken zodat de glijbaan nog niet gebruikt kan worden en kinderen zich eventueel kunnen bezeren. Zodra het veilig is om de glijbaan te gebruiken worden de hekken verwijderd. Dan kunnen kinderen met veel plezier de glijbaan gebruiken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen