Nieuwbouw aan de Oosters in Oudheusden lijkt er definitief te gaan komen

Foto: WGF

De nieuwbouw aan de Oosters in Oudheusden lijkt er definitief te gaan komen. De gemeente Heusden en de projectontwikkelaar hebben een overeenkomst gesloten.

Op dit moment ligt aan de Oosters in Oudheusden ligt nu nog een braakliggend terrein, maar het is de bedoeling dat hier tussen de 126 en 160 woningen gebouwd gaan worden. Dit zullen verschillende soorten huizen zijn, waaronder rijtjes- en vrijstaande huizen en twee-onder-een-kappers.

Voordat er gebouwd kan worden op het terrein tussen de voetbalclub en de N267, moet de gemeente eerst het bestemmingsplan wijzigen. Momenteel is het gebied nog bestemd voor ‘agrarische doeleinden’, maar het college van B en W is van plan om dit veranderen naar ‘wonen’.

De plannen voor de Oosters liggen vanaf 27 december zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Vlijmen. bewoners hebben dan de mogelijkheid om op de plannen te reageren en eventuele aanpassingen in te dienen. De gemeente kan er dan voor kiezen om deze mee te nemen in het uiteindelijke bestemmingsplan.

Bron: HTR

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen