Jaarwisseling verloopt rustiger dan afgelopen jaren in gemeente Heusden

Foto: Politie Heusden

Op dit moment is het beeld dat de jaarwisseling in de gemeente Heusden rustiger is verlopen dan de afgelopen jaren. Er hebben geen grote of opvallende incidenten plaatsgevonden.

In aanloop naar de jaarwisseling knalde het al op meerdere plekken in de gemeente. Oudejaarsdag is er gesurveilleerd door BOA’s, buurtpreventieleden en de politie. Ook jongerenwerkers waren op 31 december aan het werk. Heusden kijkt terug op een rustige dag zonder incidenten. De BOA’s zijn vooral in gesprek geweest met inwoners die voorbereidingen troffen om te stoken in de openbare ruimte. ’s Avonds vulde de lucht boven onze dorpen zich met siervuurwerk en knallen.

De brandweer moest een aantal keer uitrukken en er is geen signaal gehoord van agressie tegen hulpverleners. “Uiteraard is dit de terugblik door onze bril en die van de hulpdiensten. We kunnen ons voorstellen dat inwoners in straten waar flink geknald is anders terugkijken op de jaarwisseling” Laat een medewerker van de gemeente Heusden.

“We bedanken bij deze alle hulpverleners die tijdens de jaarwisseling aan het werk waren. Zij verdienen grote complimenten! Het gemeentebestuur van Heusden wenst u veel geluk en gezondheid in 2024”

Lees hier meer info over opruimen vuurwerk 
Of op de website van de gemeente Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen