Nieuwe plantenbakken geplaatst op het Plein in Vlijmen

Donderdag 18 april werden de nieuwe plantenbakken op de promenade aan het Plein in Vlijmen op een feestelijke manier onthuld. Wethouder Thom Blankers, de bewoners van de VVE (de Vereniging van Eigenaren van de appartementen boven de winkels aan het Plein) en Marcel van Iersel (voorzitter Ondernemersverenging Groot Vlijmen) gaven met elkaar de planten in de nieuwe bakken feestelijk water.

Het voetgangersgebied krijgt door de plaatsing van deze plantenbakken met opvallende voetgangersbordjes meer aandacht. Hopelijk zorgt het ervoor dat fietsers en scooterrijders afstappen en dat zij het gebied écht als een voetgangersgebied gaan zien.

Een promenade waar het winkelend publiek op een veilige manier kan lopen en men zijn of haar boodschappen kan doen, zonder omver gereden te worden. De plaatsing van de plantenbakken zijn een resultaat van goed overleg tussen bewoners, ondernemers en de gemeente.

Wil Gulpen was namens Heusden.Nieuws.nl van de partij en maakte de foto’s.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen