Zorgoppas voor zorgbehoevende kinderen

Foto: Gemeente Heusden

Als ouders van een kind met extra zorg kun je niet zomaar even een buurmeisje/jongen vragen om op te passen. Vaak heb je weinig tijd voor jezelf, ben je al veel te lang niet meer samen weggeweest om even te ontspannen en is er veel te weinig tijd voor de andere kinderen.

Alles draait om de zorg van jullie zoon of dochter en dat geef je niet zomaar uit handen. Jullie staan 24 uur per dag aan en in het eigen sociale netwerk is meestal ook geen oplossing te vinden. Vaak doen zij al veel voor jullie en voel je je schuldig om ook hulp te vragen als jullie een avondje samen weg willen. En juist dit is zo super belangrijk!

Bijeen Heusden werkt samen met Zorgoppas. Zij helpen ouders met het vinden van een geschikte en betaalbare oppas en regelt alle administratie. De oppas is bedoeld voor alle flexibele oppasvragen door de weeks of in het weekend. Dat kan zijn om samen uit eten te gaan, om te gaan sporten of om bijvoorbeeld tijd vrij te maken voor de andere kinderen.

Meer informatie over Zorgoppas lees je op www.bijeenheusden.nl/zorgoppas

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen