HeusdenPas voor inwoners die het niet zo breed hebben

jul 06 , 16:30 Gemeente
unnamed
De gratis HeusdenPas is voor inwoners die het niet zo breed hebben. Ook als je werkt en niet zoveel verdient kun je een HeusdenPas aanvragen. Met deze pas ontvang je verschillende kortingen en voordelen. Met een HeusdenPas heb je per kalenderjaar een budget van € 150 beschikbaar.
Dit budget kun je bijvoorbeeld gebruiken voor: een internetabonnement, contributie voor een sportvereniging of een museumjaarkaart. Daarnaast krijg je direct 50% korting op eenmalige activiteiten bij verschillende organisaties, zoals een los kaartje voor het zwembad Die Heygrave in Vlijmen. Ieder jaar vraag je opnieuw de HeusdenPas aan.
Aanvragen
Je kunt de HeusdenPas en het KindPakket aanvragen via een aanvraagformulier
. Het formulier kun je ook ophalen bij de Bijeenteams of het gemeentehuis Vlijmen. Hulp nodig bij het aanvragen? Bij de balie in het gemeentehuis in Vlijmen of bij het Bijeenteam in Drunen, Oudheusden of Vlijmen helpen ze je graag. Je hoeft geen inkomensstukken aan te leveren. Met het ondertekenen van je aanvraag geef je toestemming om Baanbrekers een inkomenstoets te laten doen
Budget declareren
Iedere HeusdenPas-houder heeft per kalenderjaar een budget van € 150,- beschikbaar. Je kunt hiervoor een declaratieformulier invullen . Eenmaal per jaar checken wij steekproefsgewijs of de kosten ook daadwerkelijk zijn gemaakt. Bewaar alle rekeningen tot en met maart van het volgend kalenderjaar.
Energie besparen
Je kunt ook hulp krijgen met het besparen van energie via de Energiehulp of een Energiecoach.
Meer informatie over het verduurzamen van je woning lees je ook op het energieloket van gemeente Heusden .
Meer informatie zie hier onder
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een