Koninklijke onderscheiding voor Carola Couwenberg en Kees Musters

mrt 30 2022, 11:51 Gemeente
lintje 715x400
Dinsdagavond werd afscheid genomen van negen raadsleden van de gemeente Heusden. Voor twee afscheidnemende raadsleden was er een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Willemijn van Hees reikte de onderscheidingen uit Carola Couwenberg (VVD) en Kees Musters (Gemeentebelangen)


Carola Couwenberg
Carola Couwenberg heeft - met een onderbreking van 4 jaren - sinds 1999 zitting in de gemeenteraad van Heusden enis al jaren betrokken bij de Heusdense VVD-fractie en heeft hiermee ruime ervaring in de lokale politiek, zowel als raadslid als als fractievoorzitter. Zij beheerde bij VVD Heusden de portefeuille 'Beheer', met een specifieke interesse voor de onderwerpen 'veiligheid' en 'Baanbrekers'. Bij Baanbrekers is zij tevens bestuurslid en lid van de auditcommissie. Binnen de gemeente Heusden is Carola daarnaast actief in het Presidium, de Auditcommissie en de Vertrouwenscommissie.
Kees Musters
Kees Musters heeft bijna 30 jaar zitting gehad in de gemeenteraad van Heusden. Musters was erg bekend door zijn verhalen over de politiek in de gemeente Heusden. Hij was raadslid in o.a. Drunen en Heusden.


Niet terug in raad
Die ook niet terugkeren in de raad zijn Erika van Gessel-Rechters, Fons van Aart, Aart Jan Gorter (D66), Frits ten Cate (GroenLinks), Jeannette Verhoofstad-Stupers (DMP Heusden), Jan Kleian (Heusden Transparant) en Frank de Bruijn (Heusden één). Het kan overigens dat sommigen alsnog in de raad komen, mochten gekozen raadsleden uit hun fractie wethouder worden.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een