DJ Tiësto maakt nieuwe soundtrack voor watershow Aquanura in de Efteling

Foto:

De wereldberoemde DJ Tiësto heeft voor de Efteling een nieuwe soundtrack gemixt. Voor de watershow Aquanura, waarmee de Efteling elke dag afsluit, is de klassieke muziek van het pretpark door het team van Tiësto gemixt tot een nieuwe variant. 

De show, die twaalf minuten gaat duren, rijgt verschillende bekende melodieën van zowel DJ Tiësto als de Efteling aan elkaar. Straks kan iedereen dus meedansen op Tiëstobeats onder Carnaval Festival. 
Aquanura 
De watershow Aquanura is in 2012 geopend in het Kaatsheuvelse attractiepark. Het is op twee shows in Las Vegas en Dubai na de grootste watershow ter wereld. De speciale Tiëstoversie zal tijdens speciale evenementen in het park worden ingezet, zoals Oud & Nieuw, in de voorjaarsvakantie en op de negen zaterdagen van het Negen Pleinen Festijn in de zomerperiode. Ook is de voorstelling exclusief af te huren.

Al eerder in Las Vegas
Het team van DJ Tiësto produceerde al eerder muziek voor fonteinenshows. In Las Vegas geeft de Bellagio-fontein regelmatig shows met muziek van de producer uit Breda. De première van deze Efteling-versie vindt op dinsdag 16 december plaats tijdens een besloten evenement.

Bron: Nieuws.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen