Stijn Spierings vertrekt bij RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

Middenvelder Stijn Spierings zet zijn voetbalcarrière per direct voort in Bulgarije. RKC Waalwijk en Levski Sofia zijn tot een akkoord gekomen, evenals de middenvelder zelf. Stijn Spierings is eerder deze dag medisch gekeurd bij zijn nieuwe werkgever.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ‘’We betreuren het vertrek van Stijn uiteraard ten zeerste. Hij is in zijn tijd in Waalwijk meerdere malen erg belangrijk geweest voor RKC, met zijn doelpunt tegen Go Ahead Eagles uiteraard als absoluut hoogtepunt. We willen Stijn enorm bedanken voor zijn inzet en passie, en wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière.’’

Stijn Spierings mocht zich sinds 7 januari 2019 RKC’er noemen toen hij overkwam van Sparta Rotterdam. Sindsdien speelde de geboren Alkmaarder 41 officiële wedstrijden, waarin hij tot 14 doelpunten en 11 assists wist te komen. Zijn goal tijdens de promotiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles (4-5) is de boeken in gegaan als één van de belangrijkste doelpunten in de clubgeschiedenis. Het contract van Stijn bij RKC Waalwijk zou 30 juni 2020 aflopen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

Reacties