Klaar voor de start?

Foto: Fitness Nederland

Je mag gewoon weer gaan sporten! Hoe fijn is dat! Na weken thuis op de bank hangen is het tijd voor iets beters, vind je ook niet? Dat is precies wat we gaan doen. Ik ga jou pushen, en jij gaat winnen.

Ik kan je nu alvast vertellen: dat gaat niet zonder slag of stoot. Maar start! Kom van die bank af! Iedereen heeft andere doelen. Hoe ziet jouw leven er uit wanneer je die doelen bereikt? Een slanker lichaam, stevige conditie, meer kracht of coördinatie… Gaan we doen. En dit is hoe:

Een grote groep mensen voelt zich niet op zijn of haar gemak in de sportschool. Jammer, want dit is vaak de groep die het meeste profijt heeft van een gezondere levensstijl. Ze voelen zich bekeken en hebben geen idee waar te beginnen. Wat wil je ook, met zóveel apparaten en gewichten? Dat is waar een personal trainer een uitkomst biedt. Je leert precies welke oefeningen voor jou goed zijn. Het biedt op maat gemaakte trainingen voor alle leeftijden en alle niveaus. Van starter tot pro, van jong tot oud. Daarbij kijken we naar het gehele plaatje.

Fit worden is namelijk meer dan trainen alleen. Het heeft te maken met voeding, rust, motivatie, tegengaan of herstellen van blessures, zelfvertrouwen, noem maar op. Vanzelfsprekend kunnen de meeste mensen dat niet alleen. Daarom help ik je. Zo word jij gezonder, sterker, en misschien het belangrijkste: je voelt je 10 keer zo goed.

Jij neemt de eerste stap; ik zorg voor de rest.
WhatsApp 06 2206 8623.
Personal Fitness Nederland
Grotestraat 274, 5142 CC Waalwijk

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen