Open middag Handboogsportvereniging Constantia

Foto: Handboog Constantia

Handboogsportvereniging Constantia houdt op zaterdag 11 september van 14.30 uur tot 16:00 een open dag. Afwisselend wordt er gedemonstreerd de veelzijdigheid van het boogschieten (verschillende disciplines en is er gelegenheid om zelf onder begeleiding te schieten. Doorlopend zullen er leden aanwezig zijn om te vertellen en vragen te beantwoorden over deze mooie sport en vereniging.

Altijd al eens een pijltje willen schieten? Pak dan nu je kans en kennis met de handboogsport Kom dan naar deze open middag. Voor iedereen tussen de 10 jaar en 100. En ben je enthousiast voor 8 proeflessen betaal je slechts 10 euro inclusief gebruik van materiaal

Handboog Vereniging Constantia
Handboog vereniging Constantia is  een laagdrempelige vereniging waar iedereen op zijn eigen manier en naar eigen kunnen, het handboogschieten kan leren en beoefenen. Voor iedereen is er een plek: wedstrijdgericht of recreatief, jeugd (vanaf 10 jaar) en volwassenen, mannen, vrouwen, beginners en gevorderden. Je kunt komen boogschieten met een recurveboog of compoundboog. Maar ook als je ouderwets met een houten boog wilt schieten ben je welkom.

Handboogvereniging Constantia
Torenstraat 154
Drunen
Voor informatie [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen