Na twee jaar eindelijk weer een wedstrijd turnen

Foto: Inion

Afgelopen weekend waren de eerste kwalificatiewedstrijden van de eerste, tweede en derde divisie van het nationale damesturnen in het Limburgse Reuver. Het publiek kon hier de subtop van het Nederlandse damesturnen aan het werk kan zien. Tara Broos van Inion uit Heusden mocht als enige mee turnen tijdens deze wedstrijden

Verslag
Eindelijk, na 2 jaar, was het zondag 14 november weer eens tijd voor een wedstrijd en Tara mocht als eerste en als enige van Inion turnen deze dag. Ze moest beginnen op balk, haar lievelingstoestel. Helaas toch 2 valletjes maar de wiebels goed gecorrigeerd en gewoon een salto af! Op vloer met inturnen even wat pijn. Maar toch een redelijke oefening, mooie uitstraling en een mooie pirouette. Op sprong een super mooie overslag met een mooi punt. En op brug helaas niet optimaal maar toch gewoon door kunnen turnen.

Super gedaan Tara, na 2 jaar weer de eerste wedstrijd toch goed gegaan. Op naar de volgende kwalificaties maar als je die stijgende lijn doorzet komt dat helemaal goed!!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen