Clublid van Fotoclub Drunen in de prijzen bij fotowedstrijd Foto Online

Foto: Fotoclub Drunen

Clublid Dorothee de Mulder behaalde onlangs bij de fotowedstrijd Foto Online een knappe brons beoordeling met deze foto “Jong dubbel talent” in het genre Muziek. Haar kleindochters zaten samen gezellig op de pianokruk kijkend naar hun werkboekje met woorden meegebracht van school. Het leek alsof ze piano speelden. Dat korte mooie moment heeft Dorothee met haar Sony RX100VI camera vastgelegd.

Foto Online is een digitale fotowedstrijd voor alle leden van de Fotobond, die vanaf 2022 tweemaal per jaar wordt gehouden. Deze wedstrijd wil nadrukkelijk openstaan voor de beginnende fotograaf. Het is een mooie gelegenheid om het werk te laten toetsen door een vakjury. Bij deze tweede editie konden er naast het thema Vrij Onderwerp worden ingezonden voor het genre Muziek.

Bij de laatste editie van 2023 waren er maar liefst 666 inzendingen. Een leuke klus voor de jury om al deze inzendingen te mogen bekijken en beoordelen.

Uit het juryrapport:
Het genre Muziek zie je normaal gesproken minder vaak terug in wedstrijden. Daarom is het goed te constateren dat hiervoor zoveel originele inzendingen zijn ingestuurd. Veel sfeervolle beelden, soms met een diepere laag en af een toe met een dikke knipoog.

Van de meeste winnende foto’s kun je toch wel zeggen dat ze wat langer in je gedachten blijven nadat je ze goed hebt bekeken. Sommige foto’s zijn echte pareltjes. Van de winnende foto’s zijn er 61 ingezonden op Vrij Onderwerp en 30 foto’s op het genre Muziek.

Wij zijn super trots op deze prachtige prestatie van ons clublid Dorothee.

FotoClub Drunen 2010
FotoClub Drunen 2010 bestaat uit een 25tal leden en komt twee keer per maand bij elkaar. Elke tweede maandag van de maand bespreken we ingeleverde foto’s. Op elke vierde maandag van de maand wordt een vorm van fotografie besproken en geoefend, zoals avond- en portretfotografie. Met grote regelmaat fotografeert een aantal leden samen op locatie, zoals in Dordrecht voor straatfotografie, in Den Bosch voor avondfotografie en bij natuurgebied Huis ter Heide voor natuurfotografie. Jaarlijks wordt ook mee gedaan aan verschillende wedstrijden zoals de Benevisie fotowedstrijd, Bondsfotowedstrijd en Foto Nationaal.

Kijk voor meer informatie op de website van Fotoclub Drunen: https://www.fotoclubdrunen.nl/

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen