Hulp gezocht voor collecteweek Nationaal Fonds Kinderhulp

Foto: Kinderhulp

In de week van maandag 15 tot en met zaterdag 20 april vindt de landelijke collecte voor Kinderhulp plaats. Kinderhulp is er voor de 300.000 kinderen die in armoede opgroeien in ons land en helpt met iets groots, of iets kleins. Toch een fiets, zorgeloos dagje uit, Sinterklaascadeautje, opleiding of een warme winterjas. De organisatie is zijn hard op zoek naar collectanten in Drunen.

Kinderhulp vindt dat ieder kind erbij moet kunnen horen. Helaas groeit 1 op de 8 kinderen in ons land op in armoede. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen

Elk jaar zetten vele vrijwilligers zich in om tijdens de collecteweek geld in te zamelen. Hoe meer mensen meehelpen, hoe hoger de opbrengst.

Sluit je aan bij het collecteteam
Wil je ook iets doen voor kinderen, sluit je aan als collectant bij het collecteteam. Plaatselijk organisator collecte Kinderhulp [email protected]
Tel: 0618506633

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen