Instroom turntalenten Inion

Foto:

Bij Inion kun je niet alleen dansen, trampospringen en recreatief turnen, maar ook wedstrijdturnen. Beschik jij over kracht, lenigheid en coördinatie en vind je recreatief turnen erg leuk, dan kun je instromen bij de selectie. 

Je leert hier de basisvormen van het wedstrijdturnen. Je krijgt dus alleen les op de 4 Olympische toestellen (sprong, brug, balk en vloer). Per jaar zijn er 2 instroommomenten waarop je je kunt aanmelden. Op donderdag 11 september 2014 is de eerste instroom van dit seizoen. Je kunt je aanmelden aan via [email protected] of door het inleveren van onderstaand strookje bij de leiding. Je mag 4 keer meetrainen (11, 18, 25 september en 2 oktober) en wanneer de trainers denken dat het voor jou mogelijk is om op het niveau van de wedstrijden te komen, word je toegelaten.
 
Afhankelijk van je leeftijd stroom je daarna in bij de Pré-selectie of de B-selectie. De instroom is voor kinderen vanaf geboortejaar 2008.
 
Dus wil je graag turnen, kom dan 11 september 2014 om 17:30 uur naar de Kubus. De les duurt tot 19.30 uur. Je moet je gymkleren en iets te drinken meebrengen.

Facebook Inion 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen