Getuigen gezocht in onderzoek zedendelict

Foto:

Heusden – De politie zoekt getuigen in het onderzoek naar een zedendelict op zondagochtend 14 september op de Groenstraat.

Een jonge vrouw fietste daar rond 3.00 uur over het fietspad uit de richting van Haarsteeg. Daar werd ze door een man op een fiets belaagd. In de berm naast het fietspad zou de man de vrouw hebben mishandeld en zou er een zedenmisdrijf hebben plaatsgevonden.
Auto’s
Tijdens het incident reden vermoedelijk enkele auto’s voorbij. De inzittenden van die auto’s kunnen voor de politie zeer belangrijke getuigen zijn. Over de dader zijn verder nog weinig details bekend. Na het incident ging de man er op een fiets vandoor.
Getuigen
In Waalwijk begon zaterdagavond het wandelevenement de 80 van de Langstraat en door festiviteiten was het druk in de omgeving van Heusden. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk in verband staat met het zedenmisdrijf en de mishandeling. Getuigen worden dringend verzocht om contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook: 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen