RKC houdt zaterdag eerbetoon voor overleden dochtertje Oversier

Foto: Heusden.nieuws.nl

Vooraf aan de thuiswedstrijd tegen FC Volendam, willen de supporters van RKC Waalwijk zaterdagavond een eerbetoon houden voor Keet, het overleden tweejarige dochtertje van directeur Remco Oversier. De supportersverenigingen willen hiermee op eigen wijze de familie Oversier een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd.

Allereerst wordt er een minuut stilte gehouden voor aanvang van de wedstrijd in het Mandemakers Stadion. Daarna wordt er in de tweede minuut aan alle supporters verzocht om te gaan staan en een minuut lang te applaudisseren. Op dat moment zullen er tweeduizend witte ballonnen worden opgelaten. Als afsluiting van het eerbetoon is het de bedoeling dat alle fans het clublied inzetten. “Want ook juist in deze moeilijke tijd staan we er natuurlijk met z’n allen”, aldus het bericht op de website van RKC.

De tweejarige Keet werd afgelopen zaterdagochtend dood in haar bedje gevonden. Vooraf aan de uitwedstrijd  tegen NEC in Nijmegen diezelfde dag werd eerder al een minuut stilte gehouden vanwege het onverwacht overlijden van het dochtertje van Oversier.

Zie ook: https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20140913/Dochtertje-van-RKC-Waalwijk-voorzitter-Remco-Oversier-plotseling-overleden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen