Kindermusicalgroep De Notenkrakers zingen met Mirusia Louwerse!

Foto:

Vanuit Australië is Kindermusicalgroep De Notenkrakers onlangs benaderd om mee te werken aan een voorstelling van Mirusia Louwerse in De Voorste Venne in Drunen. Deze voorstelling is op morgenavond 25 september. Omdat de muzikale begeleiding bestaat uit een groot live orkest, passen niet alle 50 kinderen van De Notenkrakers op het podium. Daarom gaat een selectie van 15 notenkrakers de uitdaging aan om Mirusia bij 4 nummers te begeleiden.

mirusia-02

Mirusia Louwerse is een Australische-Nederlandse sopraan en in Nederland vooral bekend als soliste bij het fameuze orkest van André Rieu. Sinds 2007 toert ze de wereld rond met het orkest. De Australische pers noemt haar The Unconventional Pop Star. Ze is geboren op 29 maart 1985 in Birkdale, Australië. Ze volgde haar opleiding aan de Queensland Conservatorium Griffith University waar ze in 2006 haar Bachelor of Music haalde. In datzelfde jaar werd ze de jongste winnaar van de Joan Sutherland Opera Award en nam haar eerste album met de titel She walks in beauty op. In mei 2008 nam ze samen met het Johan Strauss Orchestra haar album Waltzing Matilda op. Daarmee kwam ze in Australië op nummer 1 in de hitlijst. Mirusia’s meest recente album Always and Forever werd op 8 oktober 2010 opgenomen.
De Notenkrakers zitten vol in de repetities voor Ali Baba en de veertig rovers. Deze familie musical brengen de kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar op 2,3 en 4 januari 2015 in theater De Leest in Waalwijk. Natuurlijk is het voor de geselecteerde kinderen een enorme eer om als ‘tussendoortje’ met Mirusia te mogen zingen. Kaarten voor de voorstelling op 25 september a.s. zijn te verkrijgen via www.devoorstevenne.nl. Telefonisch (0416-374478) kan natuurlijk ook. De openingstijden van de kassa zijn maandag t/m vrijdag 11.00 – 14.00 uur.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen