Ladies’ Circle De Leest organiseert Burendag voor ouderen

In het kader van de nationale Burendag organiseerde Ladies’ Circle De Leest op zaterdag 27 september een gezellige middag voor een groep ouderen uit Drunen. 

Vaste activiteit op de agenda van Ladies’ Circle De Leest is ‘Handjes uit de mouwen’, een dag waarop de leden samen de schouders zetten onder een project of activiteit. Dit jaar besloten de dames aan te sluiten bij Burendag, de nationale dag waarop je iets goeds doet voor elkaar en de buurt. Een groep van zo’n dertig zestigplussers uit Drunen – leden van buurtvereniging ‘De Haai’ en (oud-)buurtgenoten – werden uitgenodigd voor een gezellige middag. Plaats van handeling: Zorgboerderij Giersbergen, die speciaal voor deze gelegenheid een ruimte beschikbaar stelde. 
Mede dankzij een financiële bijdrage door woningcorporatie Woonveste in het kader van Burendag kon Ladies’ Circle De Leest de gasten een leuk programma bieden. Verhalenvertelster IngerMarlies Leeuwenburgh vertelde een prachtig verhaal, er werd genoten van het zonnetje en allerlei lekkers, onder meer van Van Herpt Delicatessen in Drunen en bovenal: de buurtjes genoten samen van een leuke middag.

qbw20x71ut8jrxm55tmnk1hhr

Over Ladies’ Circle De Leest
Ladies’ Circle De Leest bestaat uit 13 vrouwen uit de gemeente Waalwijk en omgeving. In vriendschap verbonden, richten zij zich op service door het ondersteunen van goede doelen, met geld en ook met daden. Hiervoor organiseren ze diverse evenementen en vinden er door het jaar heen verschillende acties plaats, waaronder ‘Handjes uit de mouwen’. Eerder organiseerde Ladies’ Circle De Leest onder meer een filmavond in Theater De Leest en het dansevent Dance4Air, waarvan de opbrengsten ten goede kwamen aan goede doelen.
Over Burendag
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest in het vierde weekend van september. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Burendag wordt onder meer gesteund door het Oranje Fonds. 

rsky8aazerdseqsskurcxkv6w

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen