Nieuw bij Heusden.nieuws.nl: verkiezing ‘ondernemer van de maand’

Foto:

Kent u een ondernemer die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Vanwege de klantvriendelijkheid, de kwaliteit of het bijzondere assortiment? Laat het ons weten, en misschien wordt uw favoriete ondernemer de volgende ‘ondernemer van de maand’! De eerste winnaar is intussen bekend: Kimmes Hairfashion uit Vlijmen.

Als je haar maar goed zit!
Kimmes Hairfashion is met recht bijzonder trots op de verkiezing tot ‘ondernemer van de maand’: dat word je tenslotte niet zomaar! Heusden.nieuws.nl verraste de kapsalon met een schitterende bos bloemen, beschikbaar gesteld door Bloemsierkunst Nicothé uit Drunen en een mooie poster met daarop Kimmes Hairfashion als winnaar van de verkiezing. Bovendien is er een maand lang gratis een advertentiebanner beschikbaar gesteld op de site van Heusden.nieuws.nl. 
Kimmes Hairfashion is vanaf 2013 een begrip in Vlijmen en omstreken. Eigenaresse Kim van Liempd heeft al 13 jaar ervaring en maakte van haar passie haar beroep. Wil je een trendy kapsel of een goed kleuradvies voor een prima prijs, dan ben je bij Kimmes Hairfashion aan het juiste adres. In een sfeervolle, huiselijke omgeving creëert het team van Kimmes Hairfashion het kapsel van je dromen! Trendy kleurtjes, extensions, spectaculaire bruidskapsels, niets is te gek. 

ww140930-11

Dutch Shave
De stylisten voldoen aan de geldende regels van de kappersbranche en volgen regelmatig cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. In de salon wordt gebruik gemaakt van producten van KIN Cosmetics en Marc Inbane. Trouwens, niet alleen dames, maar ook heren die waarde hechten aan een verzorgd uiterlijk kunnen bij Kimmes Hairfashion terecht: Kim heeft de cursus ‘The Dutch Shave’ (een klassieke cursus baardscheren) gevolgd en zorgt in een handomdraai voor een trendy ‘look’. Kortom: voor een verzorgd uiterlijk maak je een afspraak bij Kimmes Hairfashion.
Kimmes Hairfashion
Kees Klerxstraat 6, Vlijmen. Telefoon: 073-7601330.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen