Soccerhome Vlijmen klaar voor Kids Club RKC WAALWIJK!

Foto:

Woensdag 15 oktober is het zo ver! Kids Club RKC WAALWIJK verkast naar Vlijmen voor alweer de vierde Kids Club activiteit dit seizoen. Soccer Home Vlijmen –  amusement partner van Kids Club RKC WAALWIJK – stelt haar deuren open voor de jongste supportersschare van de club. Voor Kids Club leden wordt aldaar het Kids Club RKC WAALWIJK toernooi georganiseerd. Op deze dag kun jij jouw voetbaltalenten laten zien op het indoor kunstgras!

In het Soccerhome liggen twee kunstgrasvoetbalvelden waar de bal niet uitgespeeld kan worden. De boarding zou dus een mooi hulpmiddel kunnen zijn om het jouw tegenstander heel lastig maken!  Het toernooi is speciaal voor leden van dé leukste Kids Club van Nederland en wordt afgetrapt op woensdag 15 oktober 2014. Het toernooi zal om 14.00 uur van start gaan en om 16.30 uur eindigen. 

Aanmelden Kids Club activiteit Soccerhome Vlijmen
Wil jij met jouw team strijden om de titel Kids Club RKC WAALWIJK Kampioen en net als onze jongens schitteren op het kunstgrasveld van Soccerhome Vlijmen? Geef je dan snel op! Je kunt jezelf inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin je naam en leeftijd. Vervolgens zal je van ons een bevestigingsmail terug gestuurd krijgen waarin staat dat de aanmelding goed is verlopen! Let op: Er is helaas maar plaats voor 100 deelnemers. Ben er snel bij want vol = vol.
Soccerhome Vlijmen
Soccerhome Vlijmen is alweer voor het derde jaar enthousiast amusement partner van dé leukste Kids Club van Nederland. Naast de baanverhuur organiseert Soccerhome Vlijmen nog meer activiteiten voor verschillende doelgroepen. Van kinderfeestjes tot soccersquash en van bumperz tot toernooien, het kan het allemaal bij Soccerhome Vlijmen. Voor meer informatie over Soccerhome Vlijmen en de amusement partners van Kids Club RKC WAALWIJK klik hier.
Nog geen lid van Kids Club RKC WAALWIJK?
Ben je nog geen lid van Kids Club RKC WAALWIJK en zou jij toch heel graag willen schitteren op de velden bij het Soccerhome in Vlijmen? Voor €12,50 ben je al een heel jaar lid van dé leukste Kids Club van Nederland. Met je lidmaatschap kun je tal van leuke activiteiten beleven in het seizoen 2014-2015. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van het laatste RKC WAALWIJK nieuws, informatie en acties van onze amusement partners. Word je lid? Dan krijg je direct een leuke RKC WAALWIJK-shawl cadeau! 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen