Buik en Babybeurs Zidewinde

Foto:

Op zondag 2 november organiseert Snoozestar in samenwerking met De Roze Wolluk de eerste editie van De Buik en Babybeurs. Het belooft een veelzijdige dag te worden met veel diversiteit van zowel informatieve stands als stands waar de leukste babyproducten te koop zijn, maar natuurlijk wordt er aan de dikke buiken gedacht door middel van de leukste positiemode en nog veel meer! 

Gedurende de dag worden er verschillende loterijen gehouden met fantastische prijzen en het mooiste is… je doet hier gratis aan mee, want je entree kaartje is tevens je lot. Er zal een spetterende modeshow plaatsvinden met de mooiste positiemode en voor onze eerste 150 nieuwe of aanstaande mama’s zal er een goed gevulde goodiebag klaar liggen. 

Kaartjes bestellen? In de voorverkoop op www.snoozestar.nl of bij De Roze Wolluk zijn de kaarten € 2,50. Op zondag 2 november kosten de kaartjes bij de deur € 3,50.

We zien jullie graag 2 november vanaf 10.00 tot 16.00 uur bij Zidewinde in Sprang Capelle. Meer informatie? Like onze Facebookpagina www.facebook.com/buikenbabybeurs.

Waalwijk.nieuws.nl mag namens de organisatie van de Buik en Baby Beurs 10 vrijkaarten aanbieden. Deze verloten we op 25 oktober a.s. onder de mensen die ons een mail hebben gestuurd ([email protected]) In de mail graag je naam + e-mailadres vermelden.  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen