Zilveren jubileumconcert Très Jolie verdient goud

De Ster in Nieuwkuijk zat zaterdagavond vol. Maar liefst 400 gasten waren aanwezig bij het onvergetelijke zilveren jubileumconcert van Zanggroep Très Jolie.

x6b6z5t9hbcat8ssfruk1xrue

‘I gotta feeling’ van The Black Eyed Peas; met dit populaire nummer begon het concert in de tot een ware theaterzaal omgevormde Arena in de Ster. De in het lied gezongen verwachting dat het deze avond een goede avond zou worden, werd helemaal waar gemaakt. De keuze uit het repertoire van de afgelopen jaren, aangevuld met een aantal nieuwe nummers zorgden voor lovende reacties van het publiek. Naast vertrouwde Nederlandstalige nummers als ‘avond’ en ‘rood’ en Engelstalige nummers als ‘New York’ en ‘can’t falling in love’ werd er gezongen in het Fries ‘wer bisto’ en Spaans ‘eres tú’

Het uit 33 leden bestaande koor wordt geleid door dirigente Mirjam Fitters en pianist Maarten van den Hoven. De inzet van de talentvolle en enthousiaste gitarist Felix Leenders, bassist Ad Vlaminckx, drummer Erik Verreijt , saxofonist Mariëlle Sanders en dwarsfluitiste Wendy Kimenai zorgde er voor dat de gezongen nummers nog beter tot hun recht kwamen.
mi5xqmaqih7pn6wfwxlf68a5j

Stond het koor een aantal jaren geleden nog statisch met een map in de hand te zingen, onder de inspirerende leiding van choreografe Franki Munninghoff, nu kwamen de leden los en versterkten de songs met passende beweging en mimiek. Danseressen van Studio Max uit Vlijmen ondersteunden het koor bij o.a. het nummer Angels van Robbie Williams.
Na het mooie slotnummer nummer ‘Skyfall’ van Adèle werd het publiek bedolven onder zilveren confetti.
De tevreden voorzitter Angélique de Laat dankt alle sponsoren en gulle gevers die dit schitterende concert mede mogelijk hebben gemaakt. Vind je het leuk om te zingen en heb je op de donderdagen tussen 20.30 uur en 22.30 uur tijd? Op donderdag 6 november 2014 vindt er een open repetitie plaats in onze oefenlocatie in zaal de Pub in de Ster te Nieuwkuijk. Nieuwe leden zijn altijd welkom! Meer informatie: www.zanggroeptresjolie.nl of kijk op Facebook.

Foto’s: Jelle Schoenmakers (www.JelleSchoenmakers.com)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen